7.8.2010

Kesäjuoma ja aktiiviset? langat

Moi intternetti!

Ihana kesäloma.

Olen löysäillyt urakalla. Olen myös tavannut ihania ystäviäni, tehnyt LIHApullia... (yllättävä veto pääasiassa kasvispainotteisesti syövältä), pelannut Final Fantasy VII:ttä joka toimii parilla päivityksellä ja modauksella Windows VISTASSA (jota kaikki haukkuu), nukkunut, ja tietysti neulonut! Ai niin ja kävin treffeillä :D joo ei siitä sen enempää, mutta kaikkea on viikkoon mahtunut.

Kesäjuoma: 3,5 dl vichyä + 2 pussia samarinia. Ah. Tätä viikon ajan ja loppui suonenvedot. Ja varmaan viileämpi ilmakin vaikutti asiaan.

Neulerintamalla olen ollut jotenkin tosi aktiivinen ensimmäisen puolivuotisen, mutta en kyllä muista mitä kaikkea on valmistunut. Kesällä jotenkin olen neulonut vähemmän, kun kyllästyin ihmisten kommentteihin bussissa: "Miten sä voit neuloa helteellä VILLAsukkia?!" Yleensä en välitä ihmisten kommenteista, koska niitä valkonaamamuslimina joutuu kuuntelemaan lähes päivittäin, mutta se että ihmiste tuijottaa jo huivin takia ja sitten vielä kaivan villasukan esille... se rupes olee jopa minulle liikaa. Ykskin pappa, joka oli ihana ja hyvin kohtelias ja hyväntuulinen ja herttainen, oli ihan järkyttynyt kun 30 asteen helteellä kaivoin Malmin bussipysäkillä sukankutimen esille että "Onko niin paljon lapsia että pitää kesällä jo alkaa neuloa villasukkia..." Joo, nolla lasta ja nolla miestä. Haha... Tais pitää mua vinksahtaneena kun ei oo edes lapsia joille neuloa.

No mutta, tässä olis kokoelma tällä hetkellä "aktiivisesti" kesken olevia töitä.


Sukkaa ja huivia. Siniset easyt pitsisukat, katsotaan kirjoittaisinko jopa ohjeen. Nämä ovat vähän tällainen neulo-pura-neulo-projekti. Tuo sukka joka on jo "valmis" ei ole valmis koska kantapää pitää purkaa ja suurentaa. Kärjen jo kerran neuloin ja purin ja neuloin sukan pidemmäksi. Mutta kun nämä lopulta valmistuvat, ne ovat ihanat. Lanka on Austermann Steppiä muistaakseni. Raitasukat Novitan Tico-ticosta myöskin kerran neulottu ja purettu. En tajua miks mun hienot laskelmat eivät ikinä pidä paikkaansa :D Aina neulon mallitilkun ja mittaan kaikki silmukat ihan oikein (mielestäni) ja silti kun neulon ja sovitan neuletta, se on joko monta senttiä liian iso tai naftisti pieni. Keskellä on Teeteen Elegantista huiviviritelmä, kahden ohjeen yhdistelmä Victorian Lace -kirjasta. En oikein usko että se valmistuu ikinä, mutta katsotaan. Oikean alakulman huivi on Multnomah Teeteen Aureasta, jota sain Ravelryn hemmotteluvaihdosta.

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space