24.2.2013

Kodin uudistusta

Kotimme uudistui heti alkuunsa. Huoneisto oli siis kalustettu, mutta sieltä puuttui tärkeimmät eli kaksi työpöytää ja kirjahyllyt. Suuntasimme Ikeaan kolmantena päivänä vuokratulla isolla pakettiautolla.

Yleiskuva asunnosta

Minun uusi työpöytäni. Naisellinen.

Andersin uusi maskuliininen ulokkeellinen pöytä.

Olohuone

Keittiön nurkallekin tuli hyllykkö, johon voisi hankkia ovet jotta siitä tulisi ruoka/astiakaappi.

Asunnon kruunu, jättikokoinen musta ruokapöytä ja sellaiset tuolit, joista olen aina haaveillut. Mikä parasta, pöydässä on kaksi jatkopalaa, joten tämä on pöytä jolla mahtuu kuuden pelaajan Eclipseä! Pöytä mahtuu jopa laajennettuna asuntoon, sen ympäri pääseminen voi olla silloin hankalaa, mutta kuka nyt pelatessa haluaisikaan liikkua turhaan... Pienimmilläänkin se on ruhtinaallisen kokoinen. Paljon parempi ja isompi kuin alkuperäinen pöytä.

Makuuhuoneen toinen pääty

Ja makuuhuoneen toinen nurkka

Lähikuva suosikkihuonekalustanu, ompelupöydästä! Ikeashoppailun aikana rakas aviomieheni sai mahtavan idean; makuuhuoneen nurkkaanhan mahtuisi ompelupöytä! Ja tämä sopivan kokoinen valittiin. Suurimmat tilkkutyöt joudun varmaan tekemään ruokapöydällä, mutta vauvanvaatteet ja pannulaput hoituu tällä ihka ensimmäisellä oikealla ompelupöydälläni. Andersilla on myös käyttöoikeus pöytään jos hän haluaa maalata pari pikku-ukkoa. Pyysin jo että hän vähän tahrisi sitä maalilla että se näyttäisi kotoisammalta.

Kirjahyllyt lähemmin

Nyt vaan odottelemaan muuttolaatikoiden saapumista! Ne tulevat huomenna.

Ja kaikkihan lähti tästä että  purimme vähän pahvilaatikoita joissa luki Ikea...


3 kommenttia:

Eva kirjoitti...

Sinun työpisteesi on paljon kauniimpi kun Andersin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Terve vaan ja terveisiä "kotoa" - luettiin just Pirjon kanssa sun blogia. Kerroin tästä blogista mummolle, kun juuri soitti, mutta epäröi kovasti "käyttää tietokonetta". koetin kuitenkin houkutella blogin lukijaksi.

- Olli

Salma kirjoitti...

Kiitos! Terveisiä kovasti kotiinkin, täällä sujuu hyvin.

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space