12.3.2013

Kevät on täällä

Ranskassa on jo ihan kevät! Noin viikon ajan on ollut yli kymmenen astetta päivällä. Aurinko paistaa noin joka toinen päivä.


Eräänä päivänä otin vähän valokuvia kaupungille kävellessäni

 Maaseutua

 Ah miten kaunista!

 Kaupunki lähenee

 Keskustassa, ravintoloita kerääntyneenä yhteen nurkkaan

 Pääkatu


Löysimme juustokaupan, joka on hassusti sivussa, vaikkakin pääkadulla. Tähän mennessä se on aina näyttänyt olevan kiinni. Marketit tarjoavat niin hyvät juustovalikoimat, ettei ole vielä tullut mentyä katsomaan milloin tämä putiikki olisi auki. Riittääpähän vielä tekemistä Ferneyssä.


Tästä kuvasta näkyy jos tarkkaan katsoo, kuinka lähellä Jura-vuoristo on. Tämä on otettuna parkkipaikka-alueelta talomme lähistöltä. Siellä ne köllöttelevät horisontissa.

Lankaakin on kehrätty.

Eräs hassu juttu vielä, osoitettuna isälleni. Tiedättehän kun Suomessa on niitä pieniä paketteja, joissa on keittojuureksia. Vähän porkkanaa, selleriä ja purjoa (tms.). Noh, tässä Ranskan malliin sama setti.2 kiloa juureksia! Nams! Tuli hyvä ja iso keitto!


3 kommenttia:

Eva kirjoitti...

Terkkuja sinne kevätmaahan! Täällä Suomessa lumi senkun lisääntyy...

Kylläpä ympäristö näyttää idylliseltä. Mutta oudon tyhjältä, missä ovat kaikki ihmiset? Vai oletko huomaavainen valokuvaaja, joka välttelee tuntemattomien ihmisten taltioimista?

Salma kirjoitti...

Sitä minäkin olen ihmetellyt, ehkä syy on siinä että olin liikenteellä kun kaikki muut ovat töissä. Ja ei tämä mikään metropoli ole. Kyllä täälläkin ihmisiä näkee työajan jälkeen, mutta silloin on liian pimeää valokuvata. Enkä toki halua valokuvata vieraita ihmisiä lupaa kysymättä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti Anna keittojuureskommentista. Juurikin niitä suomalaisia pieniä tänään availin. Ex työkaverisi muuten pyysivät blogin linkin, laitan sen heille.

Olli

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space