3.3.2013

Kahviepisodi

Koska suomalainen kahvini aiheutti niin paljon hilpeyttä, päätin että ehkä minunkin on aika tutustua ranskalaiseen kahviin jos se kerta on niin paljon parempaa.

Randomisti valittuja kahvipaketteja. Kahvi on Ranskassa ihan törkeän halpaa. Toinen näistä maksoi alle 2 euroa ja toinen jopa vähän yli 2 euroa, mutta alle 3. Erilaisia kahveja on saatavilla PALJON ja kalleimmat oikeasti olivat 2-3 euron hintaluokassa. Maison du cafe, eli kahvin koti, on ainakin todella pahaa. Kaamea savuinen maku. Veikkaan ettei tätä pakettia juoda loppuun asti. Edellinen Carrefourin eco-relunkaupan-kahvi oli ainakin paljon parempaa. Seuraavaksi testaan guatemalalaisen kahvin.

Lisää löytöjä ruokakaupasta. Dijon-sinappia sinisessä kauniissa purkissa. Purkkeja oli valittavissa useita kauniita, minä otin tietysti sinisen.

Ranskan suuren muslimiväestön etuja, halal-"kinkkua" lähikaupasta! On ehkä epämuslimimaista sanoa että olen kaivannut keittokinkkua, joten en sano niin ;) mutta tämä on uusi rakkauteni. Se on tehty dindestä eli kalkkunasta ja olemus on ihan samanlainen kuin keittokinkulla.

Mmm. Lämpimiin leipiin... Tämä on ehkö hölmö blogattava, mutta minulle tämä on suuri juttu koska tällaista ei saa Suomesta, ja muutenkin halal-lihan saaminen Suomessa on niin paljon vaikeampaa että ilahdun kun tällaista löytyy kävelymatkan päästä!

2 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space