13.10.2010

So... knitting... suunnitelmia?

Olen neulonut sukkia, mallitilkkuja ja pohtinut lankoja. Lähetin Ullaan sukkaohjeen, se ilmestyy marraskuussa, kahdet sukat ovat kesken, tosin molemmat ihan viime senteillä ja monien pohdiskelujen jälkeen olen melkein päättänyt mitä teen so you think you can knit -haasteessa.

Dominoneuleen hylkäsin melko pian, se ei nyt vaan tällä hetkellä oo mun juttu. Kaivelin lankavarastojani ja huomasin että mulla on villatakkiin ostettu novitan tico ticoa, ja joku ohje sille valittu, mutta en oikein innostu palojen tekemisestä irrallisina. Muistin että haasteen yksi vaihtoehtohan olisi tehdä Tuulia Salmelan TTS-metodilla villatakki. Neuloin mallitilkun pyörönä ja steekkasin sen eli leikkasin sen saksilla auki. Tulipahan harjoiteltua sitä. Kuvan lisään nettiin kun jaksan. Vähän epäilyttää että tuleeko tico ticosta hirveän ohuet raidat jos neulon pyörönä villatakkia. Voisihan kokeilla neuloa joka toista riviä eri kerältä samasta väriliu'un kohdasta. Jos se nyt onnistuisi. Pitää miettiä.


Sitä ennen tosiaan mietin villapaitaa merino orosta (kaksinkertaisena) petroolin vihreä / beessi raidoilla, mutta en ollut tyytyväinen luonnoksiini. Joten helpointa olisi lähteä tekemään tuosta tico-ticosta niin ei joudu itse päättämään minkä levyisiä raitoja tekee ;D Ja pelkään jotenkin miten huivilanka toimisi villapaidassa, jotenkin en tiedä. Katsotaan.
Olen myös jossain välissä ehtinyt kehräämään. Hieman harmahtavan sinistä testi navajo-kertauksesta, myöskin novitan hahtuvaa, joka on oikeasti tosi rasittava kuitu. Jotenkin. Se näyttää ihan huopuneelta vaikka lanka on vaan kehrätty eikä huovutettu. Ehkä se on tarkoitettu huovuttamiseen ja siinä on mukana lyhyitä kuituja, tai niin päättelisin.

Haavevaihtopakettikin on kuvaamatta... Ja postista tuli joku lappu, epäilen että se voisi olla sny:ltä... jännää. Mutta en kertakaikkiaan ole ehtinyt hakea sitä postista enkä kuvata edes haavevaihtopakettia.

Ja siis edittiä, että sain TTS-ohjeen tänään ja huomenna katson exceliä työkoneella, koska en sitä himakoneella saa auki open officella. Täytyy vissiin raahata työkone himaan että voin illalla tutkia sitä...

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space