31.10.2010

So you think you can knit... alkuvaikeuksia


So... So you think you can knit -haasteen finaali. Aloitus energinen, heti alkuun monta kompastumista peräkkäin josta seurasi lähes luovuttaminen. Mietiskelyn ja itsensä kokoamisen jälkeen urheilija suunnittelee paluuta lajin pariin.

:D
Eli aloitin ja purin takakappaleen yhteensä 4 kertaa ja etukappaleen 3 kertaa. Uusi yritys on parin muutaman rivin pituinen. Kai sitä pitäisi kohta jatkaa kun sukkasato on paketissa. Olen siis empinyt oikeaa silmukkamäärää ja etukappaleen kaula-aukon muotoa. Ensin olin varma että siitä tulee v-aukko, mutta nyt alan sittenkin ajatella että jos tulisi pyöreä. Vaikea valinta. Montahan kertaa vielä puran.

PS. Ekassa kuvassa siis ohjepinkka tulostettuna. Etsi tuosta sitten juuri se kohta jota tarvii... :D Ei vaineskaa, ohje on superhyvä ja tosi hyvä että se on pitkä ja yksityiskohtainen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sytyck pitää siis mielen virkeenä ja vähän hermojakin taitaa raastaa. Uskon, ettei ole helpoin homma, mutta olet varmasti pitkäjänteinen, kun olet purkanut ja aloittanut jo monta kertaa. Vaikka se purkaminen on tuskaa, niin aivan varmasti tulee aina seuraavalla kerralla parempi.

Tsemppiä finaaliin ! SNY

Salma kirjoitti...

Joo ihan huumorillahan tämä otetaan :) Ei se purkaminen, vaan se uusi aloitus :D

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space