8.5.2013

Villatakki on valmis


Villatakki tuli valmiiksi! Se painaa 888 grammaa, aika hurjasti. Se on paksu ja lämmin, liian kuuma kesäiltoihin.

Siniset langat ovat värjäämiäni ja ruskeat luonnonvärisiä. Värjäys on tehty karkkiväreillä kun minulla ei vielä ollut happovärejä. Kuituina on ainakin suomenlammasta, merinoa, blue faced leicesteria, bfl-silkkiä ja jacobia. Villatakki on neulottu 6 mm puikoilla käyttäen TTS-metodia. Spurttasin ja neuloin koko komeuden kymmenessä päivässä. Nyt odottelen uusia villatakkikuituja saapuviksi. Aion kehrätä kesällä uudet villatakkilangat, villatakin neulominen oli niin hauskaa.

Muitakin neuleita on valmistunut

Huivi kehräämästäni ja värjäämästäni langasta

 Sukat kehräämästäni ja värjäämästäni langasta. Puikot 4 mm ja 32 s.

Sukat Ranco solidista Ullaneuleen ohjeella Ne on vaan sukat.

Täällä on ollut paljon ukkosta ja yksi iso raekuurokin oli. Koko piha oli valkoisenaan isoista rakeista. Autoista rupesivat varashälyttimet soimaan ja valot vilkkumaan.Kauniina päivinä näyttää tältäUlkona kukkivien kasvien haju on huumaava.

Täälläkin katsotaan netistä Suomen lätkämatseja ja hurrataan mukana! Ranskan tv:stä en löytänyt jääkiekkoa tai oikeastaan mitään urheilua. Taitaa olla maksukanavilla kaikki. Jouduin noista Suomen nettitv-lähetyksistäkin maksamaan, mutta se ei ollut iso hinta. Enpä ole ikinä näin tarkasti seurannut jääkiekkoa!

2 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Upea villatakki! Niin on kyllä muutkin neuleet..

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita ovat! Samalla vaihto-olemassaolosta ilmoittelen, paketin miettiminen ja kokoaminen on alkanut :)

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space