3.7.2014

Kinnasneula ja Ramadan

Ostin kinnasneulan. En ole ikinä kokeillut neulakinnas-tekniikkaa.Ravelryn Suomalaisia perinteitä -ryhmästä sain siis innostuksen ja bongasin seuraavat linkit:

Perusohjeita neulakinnas-tekniikasta
Neulakinnas-tekniikan pyöreä aloitus -video

Varsinaista ohjetta en ole vielä etsinyt. Tilasin myös uuden kirjan Sukupolvien silmukat, jonka netti-/retriitti-tuttuni ovat kirjoittaneet. En tiedä onko siellä neulakintaasta jotain. Tekijöillä oli vielä jäljellä signeerattua versiota :) Kiva tuntea neulekirjailijoita :) Kirjoista tulee vielä rakkaampia kun siellä on tekijän viesti. Kirjoittajat ovat varsinaisia taitureita ja tehneet valtavan työn perinteisten mallien metsästämisessä ja kirjoittamisessa ohjeiksi. Suosittelen kirjaa kaikille joita kiinnostaa Suomalainen käsityöperinne.

Posti toi ihania lankoja. 20 KYH-projektia on kesken. Neulominen jäi nyt viikon tauolle. :( Vanha tenniskyynärpääkipu palasi kun vedin täyttä ostoskärryä eilen. Toivotaan että se nyt viikon tauolla lähtee pois ennen kuin muodostuu taas pahaksi vaivaksi. En tiedä vaikuttaako neulominen siihen, mutta parempi nyt ottaa varman päälle. Neuloessa ei ole ikinä tuntunut kipua kyynärpäässä, kipu tuntuu kun nostaa tai vetää jotain painavaa.

Kaikista ihaninta on kuitenkin että Ramadan alkoi!


0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space