15.10.2010

Kehräyksiä

Kävin neulemiitissä ja sain Rinalta ostamani värttinän! Se on hieno.Tässä on Rinan tekemä värttinä 36 g, minun toinen yritykseni 45 g ja ensimmäinen yritykseni 54 g. Vähän kokoeroa. Cd:n kiinnittäminen keppiin ei ollutkaan mikään helppo juttu kotoa löytyvillä kierrätystarvikkeilla. Ensimmäisessä yrityksessä käytin nenäliinaa, kuminauhaa ja villalankaa, joilla se kyllä pysyy mutta on vähän hutera. Kun on kehrännyt lankaa jonkin verran sen saa kieputettua cd:tä vasten jolloin siitä tulee tukevampi. Huomasin vaan että alkuperäinen villalanka/kuminauhaviritelmä löystyy käytössä. Toinen yritykseni on tukevampi. Tein neulepuikolla reiät kahteen tyhjään tulitikkuaskiin ja liimasin niiden väliin pikaliimalla cd:n. Vielä se on koossa ja on vähän parempi kuin ensimmäinen yritykseni. Pelkään vaan että pikaliima pettää tai tulitikkuaskien reiät laajenevat käytössä, mutta ehkä sitten on aika taas parannella "tuotetta". Rinalta ostettu värttinä on tietysti paras, heh. En ole sillä ehtinyt vielä kuin vain kokeilemaan ihan pientä pätkää, joka onkin tuossa kuvassa värttinällä.

Ja niitä tuotoksiani.


Kahta melkein saman väristä sinistä (turquoise ja mediterranean) ja punaista (elderberry) merinoa tilattu World of woolista.


Kasvoivat isoina tällaiseksi, 15 g, edessä, navajo-kerrattua. Taaempi on Novitan hahtuvaista 25 g myöskin navajo-kerrattua.

Siistii! Mitähän noista tekis, 15 g taitaa mennä johonkin jämälankaprojektiin tulevaisuudessa.

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space