14.10.2010

Ravelryn haavevaihto, voi pojat!

Maanantaina hain postista jännittävän paketin.

Osallistuin Ravelryn haavevaihtoon ja voi että minkä paketin sain!


Paketissa oli Interweave knits, kaunis kortti, ihanat siniset silmukkamerkit, herrrkullista Earl Grey teetä, söpöt lapaset ja kaksi isoa 100 g vyyhteä Cascade Yarnsin Heritage sock yarn lankaa petroolin sinisenä ja vihreän sävyinen Noro Silk Garden Sock -kerä! Ja oli paketissa suklaatakin, jota jo napostelin ennen kuvan ottoa ja se tietysti jäi kuvasta pois.

 Yksi parhaista Lidlin suklaista mielestäni :)

VOI KIITOS PARINI!!!!! Olin ihan huuli pyöreänä miten voin saada näin ihanan paketin :) Monia haaveita on tässä täytettynä! Langat ja lehti ovat minulle uusia tuttavuuksia ja tämä paketti menee kyllä kategoriaan maailman ihanimmat paketit. Just väritkin ovat niin kauniit! Ja ne lapaset! Tässä vielä lähikuva:

Sopivan kokoiset ja ihanan pehmeät, enkä tajua miten joku voi saada kirjoneuleesta näin kauniin tasaista :) Ihailen, raaskiiko näitä käyttääkään. Heh.


Yritin Norostakin ottaa lähikuvaa, mutta ei sen värit pääse oikeuksiinsa valokuvassa. Lehteä tulee varmasti lueskeltua. Jännää, mitähän sieltä neuloisi. Kiitos vielä parilleni, joka oli Kajuza kuten kortissa luki! Onnistuit loistavasti!

0 kommenttia:

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space