31.10.2010

Sukkasadonkorjuu

Viimeinkin sukkasadonkorjuu! Yllätän kaksilla sukilla! Kuvat ovat surkeita, anteeksi. Molempia on kaksi kappaletta, vannon. Kamerastani loppui akku kun sain sinisitä sukista yhden vaivaisen räpsäisyn ja mustat lahjoitin kaverille eikä niitä ole kuvattu yhdessä valmistuneina, mutta yhdestä nyt on jonkinlainen kuva. Ja kameran laturia en tietenkään ole löytänyt viikkoon. Jihuu, vihdoin valmista. Tässä kuvakavalkadi.



 Varren mallineule Sandra Parkin Charade-sukista Ravelryssä. Lanka itse värjäämääni Reumalanka-nimistä alunperin beessiä villa + joku kuitu sekoitetta. Vyötettä en enää löydä, mutta ostin tämän Ravelryn kautta toiselta neulojalta ja vaikuttaa joltain ehkä 80-luvun langalta. Olen huono arvioimaan :P Sukkiin kului 45 g ja neuloin 2 mm puikoilla. Aloitettu varpaasta ja kantapää on melkein sädekavennuskantapää, pienin muutoksin vaan. Samanlainen kuin seuraavissa sukissa.


Katia laine nylon -lankaa, eli villa + nylon. Metrejä muistaakseni n. 400 m / 100 g. Neulottu 2,5 mm puikoilla. Oma malli, joka ilmestyy kohta Ullassa...

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita sukkia. Tuota sinun omaa mallia odotan Ullaan mahd.pian, jotta pääsee kokeilemaan... SNY

 

Blog Template by YummyLolly.com : Header Image by Everydaypants
Sponsored by Free Web Space